Produse

 | Antiefractie | Dispecerate | SEKA IP
 

Software dispecerat SEKA WS3

Producator: SECPRAL Romania

SEKA DISP WS3

Descriere

SEKA DISP WS3 este baza comună software a sistemului de dispecerat SEKA, preluānd evenimentele de pe canale de comunicație diverse prin intermediul modulelor de recepție software si prezentāndu-le dispecerilor īntr-un format grafic atractiv și ușor de interpretat, asistāndu-i concomitent și cu alerte sonore anunțānd vocal codurile, partițiile, zonele și utilizatorii.

SEKA DISP WS3 poate prelua datele prin intermediul următoarelor module software:

1. De pe sistemul SEKA GPRS, prin modulul SEKA GPRS SOFT

2. De pe linii telefonice (dispecerate Surgard) prin modulul SEKA TEL SOFT

3. De pe rețele IP prin modulul SEKA IP SOFT

Istoric versiuni

Modificări efectuate īn versiunea 2.1.14

 • Corectat eroare in care īn anumite condiții cauza resetarea stărilor de alarmă și/sau de trouble ale unui obiectiv atunci cānd se deschidea ecranul de definire/modificare obiectiv și se inchidea cu butonul bifă.

Modificări efectuate īn versiunea 2.1.13

 • Mentenanță bază date: Eliminat aplicaţia de mentenanţă bază date, funcţionalitatea de reconstruire a indexului bazei de date fiind inclusă īn dispecerat.
 • Dispecerat: Dispeceratul construieşte indexul bazei de date la pornire (funcţionalitatea echivalentă din aplicaţia de mentenanţă bază date fiind acum inclusă.) Astfel se evită īn totalitate situaţiile īn care o corupere a bazei de date se poate perpetua dincolo de un ciclu de īnchidere şi redeschidere a aplicaţiei dispecerat, şi se minimizează posibilitatea de corupere a bazei de date īn cazurile īn care sistemul este dezalimentat sau resetat brusc sau aplicaţia dispecerat este īnchisă forţat ("end process".)
 • Dispecerat: Corectat deficienţa care īmpiedica recunoaşterea cardurilor GuardTour dacă obiectivul nu avea un cod GPRS ci doar un cod PSTN. Acum sunt recunoscute corect cardurile adăugate īn obiective supervizate doar pe linie telefonică, īn acest caz nemaifiind nevoie de adaugarea unui cod GPRS inventat īn obiectiv.
 • Dispecerat: Mesajele generate de citirea cardurilor GuardTour (confirmare intervenţie) includ acum şi numele cardului.
 • Dispecerat: Actualizat motor SQLite la versiunea 3.6.22.
 • Dispecerat: Adăugat opţiunea de a autoconfirma toate evenimentele (inclusiv de la obiective necunoscute), controlabilă din fereastra de Setari -> Diverse.

Modificări efectuate īn versiunea 2.1.12

 • Mentenanță bază date: Adăugat soluție pentru o eroare de listbox īn anumite versiuni de dispecerat care cauza sortarea greșită a obiectivelor atunci cānd primul caracter al numelui unuia sau a mai multor obiective era caracterul minus.
 • Dispecerat: Soluționat "duplicarea" intrărilor de obiective īn lista de obiective din dispecerat, care īn anumite condiții putea surveni la salvarea modificărilor din ecranul de definire obiectiv atunci cānd se modifica primul obiectiv din listă. Daca ați īntālnit deja această problemă este nevoie să reconstruiți indexul bazei de date rulānd aplicația de mentenanță bază date cel puțin odată.
 • Dispecerat: Adăugat posibilitatea de a executa teste de comunicație pentru unitățile Guard Tour GPRS definite. Astfel se pot și debloca unități autoblocate de router pentru trafic excesiv. Pentru aceasta, după ce ați salvat definițiile unităților īnchizānd ecranul de definire cu butonul Ok (bifă), reveniți īn acel ecran, selectați īn lista din stānga unitatea dorită, și apăsați butonul "Test comunic."
 • Dispecerat: Eliminat posibilitatea introducerii accidentale a unor caractere non-valide īn numele și descrierile obiectivelor, partițiilor și zonelor.

Modificări efectuate īn versiunea 2.1.11

 • Mentenanță bază date: Solutionat problema "pierderii" definițiilor obiectivelor din dispecerat ("obiectiv necunoscut" chiar dacă acesta apare īn lista din stānga.) Au fost remediate cauzele care pot duce la coruperea definițiilor de obiectiv din soft. Dacă ați īntālnit deja această problemă este nevoie să reconstruiti indexul bazei de date rulānd aplicația de mentenanță bază date cel puțin o dată.
 • Mentenanță bază date: Validare mult mai strictă a fișierelor de obiectiv atunci cānd se efectueaza o reconstruire a indexului bazei de date.
 • Mentenanță bază date: Fișierele de obiectiv corupte (care de ex. din varii motive au ajuns īn situația de a avea atāt ID-ul GPRS cāt și cel PSTN setat pe FFFF) sunt mutate automat īn subdirectorul "defective" din directorul Accounts al bazei de date.
 • Mentenanță bază date: Posibilitatea de a activa sau dezactiva īn bloc starea de service pe termen nedefinit a tuturor obiectivelor.
 • Dispecerat: Solutionat problema "pierderii" definițiilor obiectivelor din dispecerat ("obiectiv necunoscut" chiar dacă acesta apare īn lista din stānga.) Au fost remediate cauzele care pot duce la coruperea definițiilor de obiectiv din soft. Dacă ați īntālnit deja această problemă este nevoie să reconstruiti indexul bazei de date rulānd aplicația de mentenanță bază date cel puțin o dată.
 • Dispecerat: Toate evenimentele recepționate de la unități Guard Tour GPRS au acum adăugate la descrierea lor numele unității care le-a emis (inclusiv īn rapoartele generate.) Aceasta este valabil pentru evenimentele recepționate īncepānd cu instalarea acestei versiuni; evenimentele recepționate īnainte de aceasta rămān nemodificate.
 • Dispecerat: Implementat sistem de login automat. Pentru a activa autologin-ul fără parolă, īnchideți softul de dispecerat, deschideți fișierul WS3.ini din directorul de date aplicație (acesta este implicit %ALLUSERSPROFILE%\Application Data\Seka Central Station 2), adăugați o secțiune nouă [AutoLogin] (dacă nu există deja) și sub această secțiune adăugați setarea Username=numeaici (īnlocuind numeaici cu numele operatorului care să se logheze.) Exemplu:
  [AutoLogin]
  Username=admin
  aceasta determinānd dispeceratul să facă automat login la pornire cu utilizatorul admin.
 • Dispecerat: Pornire mult mai rapidă a subsistemului de protecție, eliminānd și problema mesajului de eroare la inițializarea driver-elor de protecție.


< înapoi